Filtros : "Morais, Sinara Teixeira do Brasil" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Functional Meat Products. Unidade: IQSC

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, PEPTÍDEOS, HIDRÓLISE

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BERTOLO, Mirella Romanelli Vicente et al. Bioactive peptides obtained from meat products. Functional Meat Products. Tradução . New York: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2024. p. 217 . Disponível em: https://experiments.springernature.com/articles/10.1007/978-1-0716-3573-5_15. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Bertolo, M. R. V., Oliveira Filho, J. G. de, Morais, S. T. do B., Cavalcante, K. N., Cardoso, D. R., & Bogusz Junior, S. (2024). Bioactive peptides obtained from meat products. In Functional Meat Products (p. 217 ). New York: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. doi:10.1007/978-1-0716-3573-5_15
    • NLM

      Bertolo MRV, Oliveira Filho JG de, Morais ST do B, Cavalcante KN, Cardoso DR, Bogusz Junior S. Bioactive peptides obtained from meat products [Internet]. In: Functional Meat Products. New York: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo; 2024. p. 217 .[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://experiments.springernature.com/articles/10.1007/978-1-0716-3573-5_15
    • Vancouver

      Bertolo MRV, Oliveira Filho JG de, Morais ST do B, Cavalcante KN, Cardoso DR, Bogusz Junior S. Bioactive peptides obtained from meat products [Internet]. In: Functional Meat Products. New York: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo; 2024. p. 217 .[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://experiments.springernature.com/articles/10.1007/978-1-0716-3573-5_15
  • Source: Journal of Dairy Science. Unidade: IQSC

    Subjects: PEPTÍDEOS, PASTEURIZAÇÃO, COMPOSTOS VOLÁTEIS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALTHAZAR, Celso F. et al. Bioactivity and volatile compound evaluation in sheep milk processed by ohmic heating. Journal of Dairy Science, v. 107, n. 1, p. 155-168, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3168/jds.2023-23865. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Balthazar, C. F., Morais, S. T. do B., Bertolo, M. R. V., Silva, R., Bogusz Junior, S., Cruz, A. G., & Sant'Ana, A. S. (2024). Bioactivity and volatile compound evaluation in sheep milk processed by ohmic heating. Journal of Dairy Science, 107( 1), 155-168. doi:10.3168/jds.2023-23865
    • NLM

      Balthazar CF, Morais ST do B, Bertolo MRV, Silva R, Bogusz Junior S, Cruz AG, Sant'Ana AS. Bioactivity and volatile compound evaluation in sheep milk processed by ohmic heating [Internet]. Journal of Dairy Science. 2024 ;107( 1): 155-168.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2023-23865
    • Vancouver

      Balthazar CF, Morais ST do B, Bertolo MRV, Silva R, Bogusz Junior S, Cruz AG, Sant'Ana AS. Bioactivity and volatile compound evaluation in sheep milk processed by ohmic heating [Internet]. Journal of Dairy Science. 2024 ;107( 1): 155-168.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.3168/jds.2023-23865
  • Source: Food Bioscience. Unidade: IQSC

    Subjects: PEPTÍDEOS, PROBIÓTICOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BALTHAZAR, Celso F. et al. Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating. Food Bioscience, v. 59, p. 103781, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.103781. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Balthazar, C. F., Morais, S. T. do B., Bertolo, M. R. V., Ranadheera, C. S., Raices, R. S. L., Russo, P., et al. (2024). Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating. Food Bioscience, 59, 103781. doi:10.1016/j.fbio.2024.103781
    • NLM

      Balthazar CF, Morais ST do B, Bertolo MRV, Ranadheera CS, Raices RSL, Russo P, Spano G, Bogusz Junior S, Cruz AG, Sant’Ana AS. Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating [Internet]. Food Bioscience. 2024 ;59 103781.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.103781
    • Vancouver

      Balthazar CF, Morais ST do B, Bertolo MRV, Ranadheera CS, Raices RSL, Russo P, Spano G, Bogusz Junior S, Cruz AG, Sant’Ana AS. Functional benefits of probiotic fermented dairy drink elaborated with sheep milk processed by ohmic heating [Internet]. Food Bioscience. 2024 ;59 103781.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2024.103781
  • Source: Innovative Food Science and Emerging Technologies. Unidade: IQSC

    Subjects: FÍSICO-QUÍMICA, DIGESTÃO, PEPTÍDEOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Aline Teixeira do Brasil et al. Physico-chemical and structural modifications of caseins in micellar casein isolate induced by pulsed electric field. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 89, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103476. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Morais, A. T. do B., Morais, S. T. do B., Feitor, J. F., Cavalcante, K. N., Catunda, L. G. da S., Ribeiro, M. W., et al. (2023). Physico-chemical and structural modifications of caseins in micellar casein isolate induced by pulsed electric field. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 89. doi:10.1016/j.ifset.2023.103476
    • NLM

      Morais AT do B, Morais ST do B, Feitor JF, Cavalcante KN, Catunda LG da S, Ribeiro MW, Cardoso DR, Ahrné L. Physico-chemical and structural modifications of caseins in micellar casein isolate induced by pulsed electric field [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2023 ; 89[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103476
    • Vancouver

      Morais AT do B, Morais ST do B, Feitor JF, Cavalcante KN, Catunda LG da S, Ribeiro MW, Cardoso DR, Ahrné L. Physico-chemical and structural modifications of caseins in micellar casein isolate induced by pulsed electric field [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2023 ; 89[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103476
  • Source: International Dairy Journal. Unidade: IQSC

    Subjects: PEPTÍDEOS, ÁCIDOS GRAXOS, BAUNILHA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ROCHA, Ramon Silva et al. Effect of ohmic heating in bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile in a high-protein vanilla flavoured milk drink. International Dairy Journal, v. 146, p. 105733, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2023.105733. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Rocha, R. S., Oliveira, L. B. de, Morais, S. T. do B., Soutelino, M. E. M., Silva, M. C. da, Freitas, M. Q. de, et al. (2023). Effect of ohmic heating in bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile in a high-protein vanilla flavoured milk drink. International Dairy Journal, 146, 105733. doi:10.1016/j.idairyj.2023.105733
    • NLM

      Rocha RS, Oliveira LB de, Morais ST do B, Soutelino MEM, Silva MC da, Freitas MQ de, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Esmerino EA, Cruz AG da. Effect of ohmic heating in bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile in a high-protein vanilla flavoured milk drink [Internet]. International Dairy Journal. 2023 ; 146 105733.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2023.105733
    • Vancouver

      Rocha RS, Oliveira LB de, Morais ST do B, Soutelino MEM, Silva MC da, Freitas MQ de, Bogusz Junior S, Pimentel TC, Esmerino EA, Cruz AG da. Effect of ohmic heating in bioactive peptides, volatile compounds, and fatty acid profile in a high-protein vanilla flavoured milk drink [Internet]. International Dairy Journal. 2023 ; 146 105733.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2023.105733
  • Source: FEBS Open Bio. Conference titles: Biochemistry Global Summit. Unidade: IFSC

    Subjects: PROTEÍNAS, HIDRÓLISE, CRISTALOGRAFIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MENDONÇA, Déborah Cezar et al. Bringing Ciona intestinalis septins to light. FEBS Open Bio. Oxford: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1002/2211-5463.13440. Acesso em: 21 maio 2024. , 2022
    • APA

      Mendonça, D. C., Morais, S. T. do B., Pinto, A. P. A., Pereira, H. d'M., Portugal, R. V., Garratt, R. C., & Araújo, A. P. U. de. (2022). Bringing Ciona intestinalis septins to light. FEBS Open Bio. Oxford: Instituto de Física de São Carlos, Universidade de São Paulo. doi:10.1002/2211-5463.13440
    • NLM

      Mendonça DC, Morais ST do B, Pinto APA, Pereira H d'M, Portugal RV, Garratt RC, Araújo APU de. Bringing Ciona intestinalis septins to light [Internet]. FEBS Open Bio. 2022 ; 12 250-251.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1002/2211-5463.13440
    • Vancouver

      Mendonça DC, Morais ST do B, Pinto APA, Pereira H d'M, Portugal RV, Garratt RC, Araújo APU de. Bringing Ciona intestinalis septins to light [Internet]. FEBS Open Bio. 2022 ; 12 250-251.[citado 2024 maio 21 ] Available from: https://doi.org/10.1002/2211-5463.13440
  • Unidade: IFSC

    Subjects: PROTEÍNAS, BIOQUÍMICA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Sinara Teixeira do Brasil. Septinas de Ciona intestinalis: estudos voltados à formação de heterocomplexos. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2019. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-28082019-153549/. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Morais, S. T. do B. (2019). Septinas de Ciona intestinalis: estudos voltados à formação de heterocomplexos (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-28082019-153549/
    • NLM

      Morais ST do B. Septinas de Ciona intestinalis: estudos voltados à formação de heterocomplexos [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-28082019-153549/
    • Vancouver

      Morais ST do B. Septinas de Ciona intestinalis: estudos voltados à formação de heterocomplexos [Internet]. 2019 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-28082019-153549/
  • Unidade: IFSC

    Subjects: BIOQUÍMICA, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Sinara Teixeira do Brasil. Estudos estruturais da SEPT8 e análise de suas interações com SEPT5 e SEPT7. 2014. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Carlos, 2014. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-05082014-082458/. Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Morais, S. T. do B. (2014). Estudos estruturais da SEPT8 e análise de suas interações com SEPT5 e SEPT7 (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Carlos. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-05082014-082458/
    • NLM

      Morais ST do B. Estudos estruturais da SEPT8 e análise de suas interações com SEPT5 e SEPT7 [Internet]. 2014 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-05082014-082458/
    • Vancouver

      Morais ST do B. Estudos estruturais da SEPT8 e análise de suas interações com SEPT5 e SEPT7 [Internet]. 2014 ;[citado 2024 maio 21 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/76/76132/tde-05082014-082458/
  • Source: Livro de Resumos. Conference titles: Semana do Instituto de Física de São Carlos - SIFSC. Unidade: IFSC

    Subjects: PROTEÍNAS, BIOQUÍMICA, CLONAGEM

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MORAIS, Sinara Teixeira do Brasil e ARAÚJO, Ana Paula Ulian de. Estudos bioquímicos e estruturais do complexo SEPT5/7/8. 2012, Anais.. São Carlos: Universidade de São Paulo - USP, Instituto de Física de São Carlos - IFSC, 2012. . Acesso em: 21 maio 2024.
    • APA

      Morais, S. T. do B., & Araújo, A. P. U. de. (2012). Estudos bioquímicos e estruturais do complexo SEPT5/7/8. In Livro de Resumos. São Carlos: Universidade de São Paulo - USP, Instituto de Física de São Carlos - IFSC.
    • NLM

      Morais ST do B, Araújo APU de. Estudos bioquímicos e estruturais do complexo SEPT5/7/8. Livro de Resumos. 2012 ;[citado 2024 maio 21 ]
    • Vancouver

      Morais ST do B, Araújo APU de. Estudos bioquímicos e estruturais do complexo SEPT5/7/8. Livro de Resumos. 2012 ;[citado 2024 maio 21 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024